Termeni si conditii de utilizare a magazinului online www.alexandereusebio.com


Compania care administreaza site-ul www.alexandereusebio.com, este ALEXANDER EUSEBIO DESIGN SRL, numita in continuare ALEXANDER EUSEBIO DESIGN SRL, avand codul unic de inregistrare RO 33152650 si inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J06/256/2014.

Comandă

Comenzile le primim prin:

Internet: www.alexandereusebio.com

Telefon: 0742-585 006 si 0722-283 712

Adresa firmei: Strada Sigmirului, nr.15, Bistrita, Bistrita-Nasaud

Plasând o comandă, clientul acceptă oferta și termenii de cumpărare. Alexander Eusebio confirmă acceptarea comenzii spre realizare, prin apel telefonic.

 

Prețurile

Prețurile sunt exprimate în lei și conțin TVA. Pe lângă prețul produselor, clientul va suporta și costurile de expediere, livrarea se va efectua prin firma de curierat, iar plata coletului se face ramburs către agentul de curierat.

 

Livrarea mărfii

Livrarea mărfii se efectuează în termen de 3-7 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii.

Marfa este livrată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului. În cazul unui număr mare de comenzi, unele articole pot fi expediate separat, într-un termen mai mare, care nu poate depăşi totuşi 2 săptămâni de la data primirii comenzii.

Termenul de livrare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firmă.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări curente atât ale prețurilor produselor din ofertă, cât și ale costurilor de expediere, însă aceste modificări nu vor afecta drepturile persoanelor care au făcut comanda înaintea introducerii acestor modificări.

 

Dreptul de returnare a mărfii (dreptul de rezilierea contractului)

Garantăm dreptul de a vă retrage din contract și, prin urmare, returnarea bunurilor comandate, fără necesitatea de a specifica motivul acesteia. Contractul se poate rezilia în 10 zile de la data livrării. Pentru încadrarea în termenul de 10 zile de reziliere a contractului, este suficientă depunerea declarației corespunzătoare înainte de expirarea lui, la adresa: judetul Bistrita-Nasaud, municipiul Bistrita, strada Sigmirului, nr.15, cod postal: 420158.                                                                                          

Obligațiile reciproce ale părților se vor realiza imediat, nu mai târziu de 10 zile.

Produsele se vor expedia pe cheltuială proprie, la adresa:   judetul Bistrita-Nasaud, municipiul Bistrita, strada Sigmirului, nr.15, cod postal: 420158.                                                                                          

Articolele oferite ca set, se vor returna în întregime. Pentru a putea fi returnate produsele trebuie sa isi pastreze integritatea fizica.

Produsele vor fi returnate numai in ambalajul , intact, cu etichete si alte accesorii. Nu sunt acceptate la retur produsele care au fost purtate, spalate, deteriorate, care au semne de cusaturi desfacute, pete, etc. sau mirosuri neadecvate.

Clientul care returneaza unul sau mai multe produse, are obligatia unilaterala sa asigure toate condiitile necesare astfel incat atat produsele cat si ambalajele acestora sa ajunga inapoi intacte. Orice abatere de la aceste cerinte va atrage dupa sine refuzarea returului.

Costul de returnare va fi înapoiat în cazul în care produsul prezintă defecţiuni, nu este cel comandat de dumneavoastră, nu corespunde cu descrierea. În cazul în care clientul a expediat articolul prin curier, costul de returnare nu va fi înapoiat. Costul de returnare este înapoiat în baza chitanţei de la poştă şi numai după acceptarea returnării.

 

În cazul în care Alexander Eusebio nu își va realiza obligațiile privind livrarea tuturor produselor comandate în timp de 30 de zile, clientul are dreptul de a rezilia contractul cu efect imediat. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită in 10 zile din momentul efectuării returului, prin cont bancar sau prin mandat poștal (adresa de expediere trebuie sa corespundă cu cea din buletinul dumneavoastră).

 

Care este procedura de returnare?

Daca doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne contactati telefonic sau online - pe adresa de internet - in termen de 48 de ore de la receptia acestuia.

In urma anuntului dvs., se va activa procedura de returnare: veti primi pe adresa dvs. de email un cod de retur impreuna cu instructiunile necesare returnarii produsului comandat. Va rugam sa nu returnati produsele inainte de a primi codul de retur asociat si adresa de expeditie pentru retur. In caz contrar, returnarea nu va fi acceptata, iar societatea noastra nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru consecintele rezultate din acest fapt.

Returnarea produselor se va face, fara exceptie, numai prin curierat(nu prin Posta), pe cheltuiala dvs.Protectia consumatorului
www.anpc.gov.ro